NOUTATI
Tendinte 2023 in categoria bauturilor racoritoare Crizele multiple din ultima vreme, pandemia, razboiul si problemele economice generate de acestea, au schimbat comportamentul consumatorilor. Si totusi anul 2022 a fost un an record in industria bauturilor racoritoare cu 1.29 miliarde $ atrasi in noi investitii. (Sursa: discovery.patsnap.com)Ce anume a generat acesta…
22.11.2022
Diversificare portofoliu vin
Ce optiuni au cramele pentru a-si diversifica portofoliul?
Vermut, cocktail-uri si brandy cu distilat din vin
Productia de vin din Romania a atins anul trecut o valoare de 4451.1 mii de hl, cu diferite oscilatii in anii anteriori.
In ultimii ani, producatorii de vin se confrunta cu probleme diverse -…
28.09.2022
Arome pentru modularea gustului
Arome pentru modularea gustului - Raspunsul la orice provocare
Solutii pentru reducerea zaharului si a sarii
Mascarea gusturilor nadorite in alimente si suplimente
Pandemia globala de COVID-19 a afectat viata noastra in multe feluri, dar in primul rand prin orientarea catre produse alimentare mai sanatoase si mai curate.
Acest trend…
25.05.2022
Bauturi spirtoase non alcoolice?
Poate suna ca o contradicție, dar o noua revolutie a inceput!
O categorie exotica de bauturi, in crestere accentuate, sparge limitele dintre bauturi alcoolice si racoritoare.
Ce este o bautura spirtoasa non alcoolica, acest macro trend ce remodeleaza industria bauturilor?
…
21.07.2020
Trenduri globale pe piata de inghetata
Desi trendul pietei de inghetata din Romania a fost unul crescator in ultimii ani, ramanem o piata cu un consum redus pe cap de locuitor, situandu-ne la o treime din media europeana. In Romania in mod traditional inghetata a fost si este in continuare un desert de sezon, fiind in…
10.08.2017
Acrilamida, pericolul din farfurie.
EFSA a aprobat limitarea continutului de acrilamida in produsele alimentare…
10.02.2015
Muehlenchemie
Muehlenchemie răspunde lipsei de grâu dur
…
08.01.2015
Muehlenchemie
Simpozion Muehlenchemie …
16.07.2014
Muehlenchemie
COZONAC BINE CRESCUT
Cozonac este o specialitate de aluat traditional, amintind de originalul Stollen nemtesc sau Panettone italian. Initial, copt in Romania si de asemenea in Bulgaria cu ocazia marilor zile festive precum Craciunul sau Pastele, Cozonacul este acum prezent intregul an.
Fiecare brutar, fiecare…
06.05.2014
DeutscheBack
Produse de panificatie din orez fara gluten
DeutscheBack extinde gama de produse – TopBake Rice si TopSweet Rice , care permit obtinerea unor rezultate optime la paine si produse de patiserie– noile produse deschizand noi oportunitati de aroma, suculenta si prospetime a miezului.
Ahrensburg, 04 March 2014. DeutscheBack GmbH &…
31.01.2014
Muehlenchemie
O noua statie pilot pentru paste fainoase extinde domeniul serviciilor pentru clienti
Muehlenchemie rezolva decalajul intre testarea de laborator si productie – simularea parametrilor procesului industrial de productie paste – optimizarea profitabilitatii.
Ahrensburg, 20 December 2013. Cu aceasta noua statie pilot, Muehlenchemie GmbH & Co.…
01.10.2013
Symrise
Recunoasterea Symrise de catre Supply Chain Management
Symrise a fost numit unul dintre cei patru finalisti pentru premiul Supply Chain Management (Management lant de aprovizionare). In două etape preliminare, producatorul de parfumuri si arome alimentare a impresionat juriul independent cu sustenabilitatea lantului logistic de vanilie. De la…
25.07.2013
PROFITA DE OFERTA!
Preturi promotionale IN PLIN SEZON, pentru ingrediente pentru bauturi racoritoare carbonatate: emulsii, arome intr-un sortiment bogat: portocala, grapefruit, para, lamaie, strugure, fructe de padure, mar, soc-lamaie, tonic, cola.
STOC LIMITAT.
LIVRARE GRATUITA.
COMANDA ACUM!
Informatii detaliate la telefon: 021 2321435, mail: office@drink-ingredients.ro
24.07.2013
Deutscheback
Coacerea cu făină Quinoa dă Super Rezultate
Noile premixuri de panificatie de la DeutscheBack sunt un mod ideal de a utiliza făină Quinoa in pâine, briose si cozonaci - industria de panificatie poate adăuga acum un ingredient extrem de hrănitor in produse.
Ahrensburg, 16 Iulie 2013. Planta quinoa are o…
05.06.2013
Muehlenchemie
Muehlenchemie ofera un nou serviciu cu ajutorul propriei mori pilot.
Compania isi extinde consultanta integrata si modalitatea de abordare pentru dezvoltarea clientilor; simularea procesului din morile industriale permite oferirea unor raspunsuri mai rapide, cu solutii individuale personalizate pentru tratarea fainurilor.
Ahrensburg, 05 Iunie 2013. Muehlenchemie GmbH & Co. KG…
01.02.2013
VELCORIN
VELCORIN in amestec de bauturi cu vin si fructe si in bauturi spirtoase cu mai putin de 15% alc.
VELCORIN (dimetil dicarbonat E242) se foloseste la sterilizarea la rece a bauturilor. Prin actiunea sa impotriva ciupercilor si bacteriilor se poate limita pasteurizarea, cu pastrarea intacta a mirosului, savorii si…
27.11.2012
Pastazym Plus
Pastazym plus este un produs pentru ameliorarea tuturor tipurilor de fainuri – un nou compus enzimatic pentru obtinerea pastelor fainoase perfecte, indiferent de calitatea graului- versiune colorata cu procesare simplificata
Ahrensburg. 29 August 2012.
Preturile schimbatoare si resursele limitate de grau dur (triticum durum) ingreuneaza munca producatorilor, care au ca…
18.06.2012
Alphamalt Fresh
Muehlenchemie este unul din pionierii dezvoltării la nivel mondial a unor enzime personalizate atât pentru făină cât și pentru pâine. In ultimii 20 de ani, cercetarile efectuate asupra enzimelor au dat nastere unor numeroase compozitii inovative și specialități care au revolutionat morile și brutăriile. Optimizează profitabilitatea și prospetimea produselor. …
14.06.2012
O noua tendinta: aromele de flori
Una dintre principalele tendinte la nivel global este naturaletea. Interesul crescut al consumatorilor pentru ingredientele naturale, impreuna cu dorinta de arome sofisticate, conduc catre un nou curent: aromele de flori.
Symrise a transformat aceasta tendinta intr-o colectie ingenioasa de arome naturale de flori, care acopera cele mai importante directii…
The right ingredients for success!