Hompage > DESPRE NOI

DESPRE NOI

S.C. DRINK INGREDIENTS S.R.L. s-a infiintat in anul 1994, ca societate romaneasca cu capital privat. Activitatea firmei a inceput cu comercializarea de ingrediente alimentare de uz general: acid citric, indulcitori, conservanti, coloranti.

In prezent, activitatea principala a firmei este de import si distibutie de arome si ingrediente pentru industria alimentara, fabricate de companii de renume din Europa.

Remarcandu-se prin evolutia sa ascendenta, firma DRINK INGREDIENTS reuseste sa convinga partenerii externi si preia la inceputul anului 2003 reprezentarea in Romania a celei de-a treia mari companii multinationale producatoare de arome si baze de aromatizare, Symrise - Germania, in domeniile dedicate industriei alimentare si tutunului.

Divizia Aroma & Nutritie a firmei Symrise dezvolta, produce si vinde arome si ingrediente functionale, care sunt utilizate in produsele alimentare, bauturi si produse de sanatate. Aceasta include produse culinare si gustari, dulciuri si deserturi, produse lactate si inghetata, precum si bauturi si suplimente nutritive.

Din anul 2008, S.C. DRINK INGREDIENTS S.R.L a inceput o colaborare fructuoasa cu Stern-Wywiol Gruppe - Germania. Cu o gama larga de ingrediente alimentare si solutii adaptate la cerintele clientilor, concernul Stern-Wywiol s-a stabilit ferm in piata internationala. Grupul este format din unsprezece firme de specialitate in Germania si zece afiliate in strainatate.

Colaborarea a inceput cu Muhlenchemie-DeutscheBack, companie a Stern-Wywiol Gruppe, care, la nivel mondial, are ca si activitate productia si comercializarea de enzime si amelioratori pentru industria de morarit si panificatie.

Imbunatatirea calitatii relatiilor dintre DRINK INGREDIENTS, furnizorii si clientii sai a fost intotdeauna una dintre preocuparile de baza ale conducerii societatii. Mentinem un control strict al circuitului, de la momentul comenzii clientului, importul produselor si pana la receptionarea marfii in depozitul clientului. 

The right ingredients for success!