Hompage > DESPRE NOI

DESPRE NOI

FD INGREDIENTS s-a infiintat in anul 1994, ca societate romaneasca cu capital privat. Activitatea firmei, infiintata initial sub denumirea de DRINK INGREDIENTS, a inceput cu comercializarea de ingrediente alimentare de uz general: acid citric, indulcitori, conservanti, coloranti pentru industria bauturilor racoritoare.

Remarcandu-se prin evolutia sa ascendenta, compania  reuseste sa convinga partenerii externi si preia la inceputul anului 2003 reprezentarea in Romania a celei de-a treia mari companii multinationale, producatoare de arome si baze de aromatizare, Symrise Germania.
Grupul Symrise dezvolta si produce arome si ingrediente functionale atat pentru industria alimentara cat si pentru cosmetice si industria tutunului. Divizia dedicata industriei alimentare include arome si extracte pentru dulciuri si deserturi, produse lactate si inghetata,produse culinare si gustari, produse din carne, bauturi racoritoare si alcoolice precum si suplimente nutritive.

In 2008, FD INGREDIENTS incepe o colaborare fructuoasa cu grupul german Stern-Wywiol. format din 11 companii de specialitate, producatoare de ingrediente alimentare.
Initial colaborarea s-a axat pe Muhlenchemie, parte a grupului, recunoscuta la nivel mondial pentru productia si comercializarea de enzime si amelioratori pentru industria de morarit si panificatie. Ulterior colaborarea s-a extins asupra altor companii din cadrul grupului, acoperind segmente precum: sisteme de stabilizare pentru industria laptelui, vitamine si minerale, produse din ciocolata etc.

Dezvoltarea relatiilor dintre companie, furnizori si clienti reprezinta una dintre preocuparile noastre de baza. Mentinem un control strict al circuitului, de la momentul comenzii clientului, importul produselor si pana la receptionarea marfii in depozitul clientului.

The right ingredients for success!