NOUTATI

10.08.2017 Acrilamida, pericolul din farfurie.
                                                                                  EFSA a aprobat limitarea continutului de acrilamida in produsele alimentare…


10.02.2015 Muehlenchemie
     Muehlenchemie răspunde lipsei de grâu dur                                                                                      …


08.01.2015 Muehlenchemie
     Simpozion Muehlenchemie                                                                                             …


16.07.2014 Muehlenchemie
  COZONAC BINE CRESCUT      Cozonac este o specialitate de aluat traditional, amintind de originalul Stollen nemtesc sau Panettone italian. Initial, copt in Romania si de asemenea in Bulgaria cu ocazia marilor zile festive precum Craciunul sau Pastele, Cozonacul este acum prezent intregul an.      Fiecare brutar, fiecare…


06.05.2014 DeutscheBack
Produse de panificatie din orez fara gluten DeutscheBack extinde gama de produse – TopBake Rice si TopSweet Rice , care permit obtinerea unor rezultate optime la paine si produse de patiserie– noile produse deschizand noi oportunitati de aroma, suculenta si prospetime a miezului. Ahrensburg, 04 March 2014. DeutscheBack GmbH &…


31.01.2014 Muehlenchemie
  O noua statie pilot pentru paste fainoase extinde domeniul serviciilor pentru clienti      Muehlenchemie rezolva decalajul intre testarea de laborator si productie – simularea parametrilor procesului industrial de productie paste – optimizarea profitabilitatii.      Ahrensburg, 20 December 2013. Cu aceasta noua statie pilot, Muehlenchemie GmbH & Co.…


01.10.2013 Symrise
   Recunoasterea Symrise de catre Supply Chain Management      Symrise a fost numit unul dintre cei patru finalisti pentru premiul Supply Chain Management (Management lant de aprovizionare). In două etape preliminare, producatorul de parfumuri si arome alimentare a impresionat juriul independent cu sustenabilitatea lantului logistic de vanilie. De la…


25.07.2013 PROFITA DE OFERTA!
  Preturi promotionale IN PLIN SEZON, pentru ingrediente pentru bauturi racoritoare carbonatate: emulsii, arome intr-un sortiment bogat: portocala, grapefruit, para, lamaie, strugure, fructe de padure, mar, soc-lamaie, tonic, cola. STOC LIMITAT. LIVRARE GRATUITA. COMANDA ACUM! Informatii detaliate la telefon: 021 2321435, mail: office@drink-ingredients.ro  


24.07.2013 Deutscheback
Coacerea cu făină Quinoa dă Super Rezultate Noile premixuri de panificatie de la DeutscheBack sunt un mod ideal de a utiliza făină Quinoa in pâine, briose si cozonaci - industria de panificatie poate adăuga acum un ingredient extrem de hrănitor in produse. Ahrensburg, 16 Iulie 2013. Planta quinoa are o…


05.06.2013 Muehlenchemie
   Muehlenchemie ofera un nou serviciu cu ajutorul propriei mori pilot. Compania isi extinde consultanta integrata si modalitatea de abordare pentru dezvoltarea clientilor; simularea procesului din morile industriale permite oferirea unor raspunsuri mai rapide, cu solutii individuale personalizate pentru tratarea fainurilor. Ahrensburg, 05 Iunie 2013.  Muehlenchemie GmbH & Co. KG…


01.02.2013 VELCORIN
  VELCORIN in amestec de bauturi cu vin si fructe si in bauturi spirtoase cu mai putin de 15% alc. VELCORIN (dimetil dicarbonat E242) se foloseste la sterilizarea la rece a bauturilor. Prin actiunea sa impotriva ciupercilor si bacteriilor se poate limita pasteurizarea, cu pastrarea intacta a mirosului, savorii si…


27.11.2012 Pastazym Plus
Pastazym plus este un produs pentru ameliorarea tuturor tipurilor de fainuri – un nou compus enzimatic pentru obtinerea pastelor fainoase perfecte, indiferent de calitatea graului- versiune colorata cu procesare simplificata Ahrensburg. 29 August 2012. Preturile schimbatoare si resursele limitate de grau dur (triticum durum) ingreuneaza munca producatorilor, care au ca…


18.06.2012 Alphamalt Fresh
  Muehlenchemie este unul din pionierii dezvoltării la nivel mondial a unor enzime personalizate atât pentru făină cât și pentru pâine. In ultimii 20 de ani, cercetarile efectuate asupra enzimelor au dat nastere unor numeroase compozitii inovative și specialități care au revolutionat morile și brutăriile. Optimizează profitabilitatea și prospetimea produselor.   …


14.06.2012 O noua tendinta: aromele de flori
  Una dintre principalele tendinte la nivel global este naturaletea. Interesul crescut al consumatorilor pentru ingredientele naturale, impreuna cu dorinta de arome sofisticate, conduc catre un nou curent: aromele de flori. Symrise a transformat aceasta tendinta intr-o colectie ingenioasa de arome naturale de flori, care acopera cele mai importante directii…


The right ingredients for success!