Symrise


  

Recunoasterea Symrise de catre Supply Chain Management

     Symrise a fost numit unul dintre cei patru finalisti pentru premiul Supply Chain Management (Management lant de aprovizionare). In două etape preliminare, producatorul de parfumuri si arome alimentare a impresionat juriul independent cu sustenabilitatea lantului logistic de vanilie. De la pastaia de vanilie, la produsele finite ale clienților, Symrise arată transparență deplină și creează valoare adăugată, pentru toate părțile interesate, de-a lungul lanțului de dezvoltare a produselor cu vanilie.

     Premiul Supply Chain Management onoreaza soluțiile inteligente și inovatoare, care imbunatatesc in mod semnificativ poziția competitivă a unei companii, care isi asuma un rol de pionierat în industrie. Potrivit juriului, Symrise este una dintre aceste societati. Compania a fost astfel aleasa printre cei patru finalisti aflati în competiție.

      Symrise a reușit să se diferențieze de concurența de înaltă clasă, cu abordarea sa sustenabila in modul de aprovizionare, în plus cu soluții inovatoare de urmărire a produselor de la sursă la client. Juriul a selectat patru finaliști din mai mult de 20 de candidați - care au fost supusi la două runde preliminare, inclusiv o vizită la fața locului. Fiecare companie a pus un accent unic pe participare si prezentare.

                                                                                                     Afla mai mult...


The right ingredients for success!