Muehlenchemie


     Muehlenchemie răspunde lipsei de grâu dur                                                                                  

     Muehlenchemie si-a extins Centrul Tehnologic cu o stație pilot pentru paste. In prezent, aici se fac teste pentru a căuta soluții economice, ca răspuns la lipsa grâului de calitatea necesară producției de paste.
     Ahrensburg, 28 ianuarie 2015.  Potrivit prognozelor, in 2015 piața internațională de grâu se va îndrepta in doua direcții opuse. In timp ce se așteaptă o recolta excelentă pentru grâul de panificație/ grâu moale, piața de grâu dur se confruntă cu pierderi masive. Analistul agronom al Comisiei de Grâu, Jim Peterson din Dakota de Nord, prezice cea mai mica recoltă de Triticum durum (grâu dur) din ultimii 13 ani.
     Având in vedere astfel de vesti proaste, brokerii prevăd, ca presiunea financiară asupra industriei de prelucrare va creste masiv in 2015. Mulți producători de paste vor trebui să se descurce cu calități mai slabe ale grâului dur sau să recurgă la amestecuri de faină pentru paste și pâine. Dar astfel de compromisuri, duc in general la pierderi de calitate. Fermitatea, culoarea, proprietățile de gătit, toți acești factori depind într-o mare măsura de calitatea făinii. 

                                                                                                    Afla mai mult...


The right ingredients for success!