Muehlenchemie


     Simpozion Muehlenchemie                                                                                                          
     17-18 noiembrie 2014

     Muehlenchemie, una dintre cele mai cunoscute companii din domeniul ameliorarii fainii, membra a grupului Stern Wywiol din 1990, impreuna cu Drink Ingredients, reprezentatul lor in Romania, au organizat un simpozion la sediul INCDBA IBA Bucuresti in perioada 17-18 noiembrie 2014.     
     Fondata in 1923, Muehlenchemie este specializata in dezvoltarea solutiilor de standardizare si optimizare pentru faina - de la tratamentul clasic, la concentrate pentru mixuri gata de utilizare.
     Simpozionul a reunit peste 30 specialisti din cele mai cunoscute mori si brutarii din tara si a avut o structura interactiva.
     Directorul de vanzari pentru Europa de Est si Asia Mica, Thomas Hanke, a prezentat o interesanta introducere a activitatilor grupului Stern-Wywiol, urmata de un foarte apreciat referat, “Aplicatiile enzimelor in procesul de coacere”, sustinut de Dr. Lutz Popper, Director Stiintific la Muehlenchemie.
     Participantii au avut oportunitatea sa testeze si sa evalueze efectele pozitive ale utilizarii anumitor hemicelulaze si esteraze in urma testelor de coacere efectuate in statia pilot a Institutului. Testele au fost coordonate de Michael Saathoff, mester brutar in cadrul Departamentului Cercetare-Dezvoltare Muehlenchemie.
    Dialogul continuu si eficient, abordarea stiintifica, interesul aratat de participanti si atmosfera prietenoasa din timpul prezentarilor, testelor si petrecerii de socializare au creat o legatura solida pentru colaborarile viitoare.

           

         Muehlenchemie GmbH & Co KG, Kurt-Fischer-Strasse 55, 22926 Ahrensburg / Germany; www.muehlenchemie.de
         Contact: Thomas Hanke (Area Sales Manager, thanke@muehlenchemie.de, Phone: +49 4102 202 146


The right ingredients for success!